Annonsesalg

Mediebyrå med annonsesalg

Storybold er et mediebyrå med annonsesalg. Vi rådgir om egnede mediekanaler og virkemidler som blant annet innholdsmarkedsføring, film, kampanjer og google annonsering. 
 

Storybold startet egen medierådgivning- og annonsesalgsavdeling i 2014 og stadig flere kunder gir oss ansvar for markedsføringsstrategier, plasseringer og annonsesalg for digitale og analoge medier. 

Lang mediebyrå-erfaring

– Siden vi alle her i Storybolds mediebyrå har jobbet mye med medierådgivning, kan vi bistå annonsørene med deres medieplaner og markedsføringsstrategi. Vi gir dem objektive råd om hvor de bør annonsere og markedsføre seg. Enten der er i sosiale medier, gjennom deltagelse på messer eller på nettsider og i blader og tidsskrifter utenom vår portefølje. På denne måten oppnår vi økt tillit hos annonsørene, forteller Per-Olav, som har ansvar for magasiner som Rørfag, Norsk VVS, Juristen, Fortidsvern, På kornet og Moss i Sentrum.

– Vi ser også på annonsemateriellet deres med friske øyne og foreslår forbedringer, dersom de ønsker dette.

Personlig annonsesalg

– Vi driver altså ikke bare med annonsesalg på telefon, påpeker Bjørn Alvær som har solgt annonser og andre tjenester for blant annet Teknisk Ukeblad, Infotjenester, Reise & Ferie, Ingeniør Nytt, Bonytt, med flere.

– Vi ønsker å møte alle medieaktører og annonsører face-to-face minst én gang i året. Personlig kontakt er nemlig viktig for å kunne gjøre en så god jobb som mulig, fastslår han.

Våre dyktige og hyggelig medierådgivere:

PER-OLAV
MERETHE
Medierådgiver og prosjektleder Randi Huth Rogne
RANDI
BJØRN

Her finner du oversikten over mediene vi selger annonser på, og deres medieplaner for 2020.

 

Fagblader:

Maleren

Kulde

Byggdrifteren

Rørfag

Norsk VVS

Norsk Energi

Kundemagasiner: