Annonsesalg

Mediebyrå med annonsesalg

Storybold er et mediebyrå med annonsesalg. Vi rådgir om egnede mediekanaler og virkemidler som blant annet innholdsmarkedsføring, film, kampanjer og google annonsering. 
 

Storybold startet egen medierådgivning- og annonsesalgsavdeling i 2014 og stadig flere kunder gir oss ansvar for markedsføringsstrategier, plasseringer og annonsesalg for digitale og analoge medier. 

Lang mediebyrå-erfaring

– Siden vi alle her i Storybolds mediebyrå har jobbet mye med medierådgivning, kan vi bistå annonsørene med deres medieplaner og markedsføringsstrategi. Vi gir dem objektive råd om hvor de bør annonsere og markedsføre seg. Enten der er i sosiale medier, gjennom deltagelse på messer eller på nettsider og i blader og tidsskrifter utenom vår portefølje. På denne måten oppnår vi økt tillit hos annonsørene, forteller Randi, som har ansvar for magasiner som Juristen, Fortidsvern, På kornet og Moss i Sentrum.

– Vi ser også på annonsemateriellet deres med friske øyne og foreslår forbedringer, dersom de ønsker dette.

Personlig annonsesalg

– Vi driver altså ikke bare med annonsesalg på telefon, påpeker Merethe som har solgt annonser og andre tjenester for blant annet Arkitektektur 1, Arkitektnytt, Byggfakta, Maleren med flere.

– Vi ønsker å møte alle medieaktører og annonsører face-to-face minst én gang i året. Personlig kontakt er nemlig viktig for å kunne gjøre en så god jobb som mulig, fastslår hun.

Våre dyktige og hyggelig medierådgivere:

Medierådgiver og prosjektleder Randi Huth Rogne
RANDI
Medierådgiver/Prosjektleder

randi@storybold.no
995 20 500

MERETHE
Medierådgiver/Prosjektleder

merethe@storybold.no
900 78 529

Her finner du oversikten over mediene vi selger annonser på, og deres medieplaner for 2021.

Fagblader:

Kundemagasiner: