Digital markedsføring

Digital markedsføring

Storybold Reklamebyrå hjelper deg med synlighet gjennom søkeannonser på Google, bannere i Google displaynettverket, annonsering og innhold på sosiale medier, nettsidedesign og kampanjesider eller digitale nyhetsbrev.

Google Ads 

Google er en effektiv markedsføringskanal og det geniale med Google Ads er at du først betaler når noen faktisk klikker på annonsen din. Våre eksperter har gode resultater å vise til og kan bistå med hele google annonseringen eller hjelpe deg å komme i gang på riktig måte. Spør oss om Google Ads: hei@storybold.no

Facebook, Instagram og snapchat

På sosiale medier forventer forbrukerne at du skal fortjene deres oppmerksomhet, og ikke avbryte dem for å få det.

Enten du er en organisasjon eller en person, må du kommunisere på en måte som behandler publikum med respekt og leverer verdi – før salget.

For å si det med reklameguruen Howard Gossages (1917-1969) ord: Folk leser ikke annonser. Folk leser det som interesserer dem. Av og til er det en annonse. Spør oss om sosiale medier her: hei@storybold.no

Webdesign 

Vi designer brukervennlige websider i WordPress med fokus å oppgavene som skal gjennomføres. Enten det er å tilegne seg kunnskap eller gjennomføre en konkret handling. Våre innholdsprodusenter hjelper deg med SEO- og leservennlig innhold. Se noen av våre webdesign her. 

Noen av jobbene vi har gjort på sosiale medier

Gode råd og tips:

Våre eksperter på digitale medier: