Slåttland

Slåttland

KUNDE: Slåttland Mek. Industri AS

OPPDRAG: Elementer til stand på ONS-messen i Stavanger

KANAL/VIRKEMIDDEL: Film

OPPDRAGSBESKRIVELSE: Slåttland leverer avanserte prosessystemer til offshoreindustrien, og sørger også for å lydisolere dem. Nå skulle de delta på den store oljemessen i Stavanger. Denne har 60 000 besøkende, der 1 250 utstillere kjemper om deres oppmerksomhet og gunst. Det ville derfor ikke være enkelt for en liten aktør fra Rakkestad å bli lagt merke til på det 33 mål store utstillingsområdet.

STRATEGI/IDÉLØSNING: For å få oppmerksomhet hos de besøkende, måtte Slåttland skille seg ut fra de andre utstillerne. Vi i 07 Moss tok da utgangspunkt i det faktum at her har vi en liten bedrift, som ligger langt inne i de dype norske skogene, men likevel har satset sterkt innenfor offshore. Og de har lykkes fordi de har stå-på-vilje, oppfører seg ærlig og rederlig, og fordi de har meget dyktige fagfolk.

Vi ble raskt enige om at en film ville være et riktig medium å bruke her, og i samarbeid med Tor Einstabland utarbeidet vi et filmforslag som begeistret kunden. Vi lot Slåttlands egne ansatte være aktører i filmen.

RESULTAT: Slåttland var meget fornøyd med besøkstallet på ONS-messen. De har også fått massevis av positive tilbakemeldinger og fine kommentarer på filmen, både fra kunder, leverandører og ikke minst egne ansatte. I følge gründer Sigurd Slåttland har filmen styrket imaget til selskapet vesentlig. Han forteller at en av leverandørene hans sa: «Jeg er stolt av at vi leverer til et firma med så god profil som dere!»