Sosiale medier

Sosiale og digitale medier

Mediebyrået Storybold hjelper deg med å bli synlig på Google, samt å nå ut med ditt budskap på sosiale medier eller i andre kanaler.

Google Ads: Google er en effektiv markedsføringskanal og det geniale med Google Ads er at du først betaler når noen faktisk klikker på annonsen din. Våre eksperter har gode resultater å vise til og kan bistå med hele google annonseringen eller hjelpe deg å komme i gang på riktig måte.

Spør oss om Google Ads her: hei@storybold.no
 

Facebook, Instagram og snapchat: På sosiale medier forventer forbrukerne at du skal fortjene deres oppmerksomhet, og ikke avbryte dem for å få det.

Enten du er en organisasjon eller en person, må du kommunisere på en måte som behandler publikum med respekt og leverer verdi – før salget.

For å si det med reklameguruen Howard Gossages (1917-1969) ord: Folk leser ikke annonser. Folk leser det som interesserer dem. Av og til er det en annonse. 

Spør oss om sosiale medier her: hei@storybold.no
 

Print medier: Trenger du råd om printmedier, kan våre medierådgivere hjelpe deg. Våre innholdsprsodusenter hjelper deg med alt fra content marketing til pressemeldinger.

Spør oss om råd her: hei@storybold.no

Noen av jobbene vi har gjort på sosiale medier

Gode råd og tips:

Våre eksperter på digitale medier:

Daglig Inger Marie Spange i Storybold
Inger Marie Spange
CEO | Strategi | Tekst

inger.marie@storybold.no
91340591

Tomas Friberg
Design | Google 

tomas@storybold.no
922 45 329

Carina C. Mælen
Informasjonsdesigner

carina@storybold.no
913 10 940